Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan onze website aangenaam en persoonlijk te maken en bezoek aan de website te analyseren. Lees meer over hoe wij Cookies gebruiken in onze Privacyverklaring en Gebruiksvoorwaarden. Als u verdergaat op deze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

curium and cyclopharma merger

Persberichten / 11th april 2018

Delen

Curium neemt Franse commerciële en productieactiviteiten van Cyclopharma over

Met veel trots kondigen wij aan dat Curium op 11 april 2018 een “definitief akkoord” heeft bereikt met de aandeelhouders van Cyclopharma over de overname van haar productie- en commerciële activiteiten in Frankrijk. De gecombineerde groep zal in staat zijn om de sterke punten van beide bedrijven beter te benutten, waardoor het aanbod van PET-tracers met een grotere aanwezigheid en een duidelijk verbeterde betrouwbaarheid kan worden aangeboden aan klanten en patiënten in Frankrijk.

De R&D-afdeling en International Operations van Cyclopharma worden afgesplitst en blijven bij de huidige meerderheidsaandeelhouder, de DENOS Group.

De overname zal naar verwachting eind april 2018 worden afgerond. De bedrijven zullen als aparte entiteiten blijven werken tot de overname rond is. Wij zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat u dezelfde uitstekende dienstverlening krijgt als u van ons gewend bent en die geleid heeft tot het succes van beide bedrijven.

Wij kijken ernaar uit verdere mogelijkheden met u te delen. Zodra de overname is afgerond zullen wij u meer details verschaffen, maar tot die tijd zult u blijven werken met dezelfde mensen in beide organisaties.

Neem contact met ons op als u vragen hebt.

Bedankt voor al uw werk, loyaliteit en steun in de afgelopen jaren.

Benoit Woessmer
Vice President Zuid-Europa; Curium
Tel: +33 1 53 57 73 32
benoit.woessmer@curiumpharma.com

Over Curium

Curium is een wereldspeler in nuclear medicine en heeft meer dan 100 jaar ervaring in de industrie. Curium is ontstaan uit de fusie van IBA Molecular en Mallinckrodt Nuclear Medicine LLC. Het is de grootste verticaal geïntegreerde radiofarmaceutische producent in de sector.

Met productiefaciliteiten in Europa en de Verenigde Staten ondersteunt Curium ruim 14 miljoen patiënten wereldwijd met SPECT-, PET- en therapeutische radiofarmaceutische producten. De naam van het bedrijf komt van de naam van de onderzoekers Marie en Pierre Curie en benadrukt de focus op nuclear medicine. Ga voor meer informatie naar curiumpharma.com.