Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan onze website aangenaam en persoonlijk te maken en bezoek aan de website te analyseren. Lees meer over hoe wij Cookies gebruiken in onze Privacyverklaring en Gebruiksvoorwaarden. Als u verdergaat op deze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Renaud CEO today 2017 award

Persberichten / 18th december 2017

Delen

Renaud Dehareng van Curium ontvangt Top USA CEO 2017 Award!

Nieuw bedrijf verwerft binnen een jaar leiderspositie

Parijs, Frankrijk en St Louis, Missouri, 18 december 2017 — Curium meldt met trots dat CEO Today Magazine Curiums Chief Executive Officer, Renaud Dehareng, heeft verkozen als een van de top-CEO’s van 2017 in de Verenigde Staten.

Curium werd iets minder dan een jaar geleden, begin 2017, opgericht door de fusie van twee trans-Atlantische bedrijven, IBA Molecular en Mallinckrodt Nuclear Medicine LLC. Curium werd toen onder het leiderschap van Dehareng ’s werelds grootste bedrijf in nuclear medicine. Sinds 2012, toen Renaud Dehareng de leiding kreeg bij bij IBA Molecular, is zijn analytische en strategische benadering een belangrijke factor geweest in de transformatie van een klein verliesmakend Europees bedrijf naar een wereldspeler in nuclear medicine.

De ‘CEO Today USA Awards’ erkennen het succes, de innovatie en de strategische visie van CEO’s in verschillende sectoren en industrieën in de VS. De onderscheiding is een belangrijk eerbetoon voor het werk van Renaud Dehareng. Het bevestigt zijn rol als een van de meest vooraanstaande en vooruitstrevende leiders in het huidige bedrijfsleven en onderstreept zijn kracht om de grenzen van de bedrijfsactiviteiten te verleggen, evenals zijn vermogen om het beste team samen te stellen en mensen in staat te stellen op het hoogste niveau te presteren.

“Het is een enorme erkenning en ik voel me vereerd om deze award te krijgen”, aldus Renaud Dehareng na de ontvangst van de onderscheiding. “Onze prestaties van het voorbije jaar geven duidelijke aan dat we op de goede weg zijn met de ontwikkeling van ons bedrijf. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten en investeerders. Het was een fantastische start voor Curium en ik ben dankbaar voor de steun en het harde werk van het team. Het bewijst dat de transformatie naar een verticaal geïntegreerde organisatie de juiste strategie was. We zullen deze unieke wereldwijde infrastructuur inzetten om onze klanten te bedienen met veel aandacht voor naleving van regels, een betrouwbare dienstverlening, operationele topprestaties en de ontwikkeling van nieuwe producten.”

Lees hier meer over de prijsuitreiking.


Over Curium

Curium is een wereldspeler in nuclear medicine en heeft meer dan 100 jaar ervaring in de industrie. Curium is ontstaan uit de fusie van IBA Molecular en Mallinckrodt Nuclear Medicine LLC. Het is de grootste verticaal geïntegreerde radiofarmaceutische producent in de sector.

Met productiefaciliteiten in Europa en de Verenigde Staten ondersteunt Curium ruim 14 miljoen patiënten wereldwijd met SPECT-, PET- en therapeutische radiofarmaceutische producten. De naam van het bedrijf komt van de naam van de onderzoekers Marie en Pierre Curie en benadrukt de focus op nuclear medicine. Ga voor meer informatie naar curiumpharma.com.

–––

Media Contact
Janet Ryan
Ryan PR
+1 314-822-8860 or +1 314-614-7408
janet@ryan-pr.com