Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan onze website aangenaam en persoonlijk te maken en bezoek aan de website te analyseren. Lees meer over hoe wij Cookies gebruiken in onze Privacyverklaring en Gebruiksvoorwaarden. Als u verdergaat op deze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

petten manufacturing site

Nieuws / 5th februari 2019

Delen

Curium Petten and NRG Agreement

A multi-year agreement between NRG and Curium has been signed for the production of Molybdenum-99, the base material for Technetium-99 (Tc 99m) generators. Tc 99m is the most important isotope used in nuclear medicine and is essential in the diagnosis of life-threatening diseases, such as cardiovascular, lung and brain diseases, as well as cancer.

Read the NRG Press Release covering the recent multi-year agreement with Curium in Petten.